-=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- (c) WidthPadding Industries 1987 0|444|0 -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=-
Socoder -> Off Topic -> Image upload no-workie

Posted : Sunday, 20 August 2017, 09:48
GfK
Image upload isn't working. It uploads, the page refreshes, and.... it isn't there!
Posted : Sunday, 20 August 2017, 09:48
GfK
actually I don't think the page does refresh... the "waiting for socoder..." thing goes off after a few seconds, but it seems to get stuck there. Image hasn't uploaded properly.

|edit| Just changed it to list view, tried upload again, same as before, but at the end it changed back to the default grid view. So it seems the page *does* refresh... but something isn't working right.
Posted : Sunday, 20 August 2017, 09:55
Jayenkai
I’ll look into it. I have a feeling the upload settings might’ve refreshed again...

|update| -=-=-=- |update|
Found an image which is doing the same thing at my end, so I should be able to figure out why it's happening.. .. Hopefully!

-=-=-
''Load, Next List!''
Posted : Sunday, 20 August 2017, 10:08
Jayenkai
OK, seems to be working.
Server seems to [PANIC!STOP!] if an image is too large (when loaded into memory, raw) whilst trying to resize the image to generate the thumbnail!
Should be ok for most stuff, now, but if it happens again, maybe email me the pic so I can dig deeper, or maybe create some kind of none-thumbnail version for when images are too big..!?

-=-=-
''Load, Next List!''
Posted : Sunday, 20 August 2017, 12:37
GfK
Found the problem.

Apparently you have a minimum filename length, too. "ai" was not long enough, it seems.

No warning message, though!
Posted : Sunday, 20 August 2017, 12:53
Jayenkai
LOL, ok!