-=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- (c) WidthPadding Industries 1987 0|468|0 -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=-



Dragostar

OpenGl Linking Woes...

18th May 2008

Well... I tried removing the break statement and repositioning the function, and it still came up blank. I then tried to rearrange the GL code, and that didn't work... so basically I didn't really get anywhere.



Dragostar

OpenGl Linking Woes...

17th May 2008

oh thanks! I see now- great!


Dragostar

OpenGl Linking Woes...

17th May 2008

Thanks, and I'm sorry my code is hard to read- it usually is unfortunately. I'll edit it.

If I wanted to make sure that the message was reached, is there anything you would recommend? I can't seem to find why it isn't reached...


Dragostar

OpenGl Linking Woes...

17th May 2008

I'm not actually getting errors, but OpenGL simply refuses to work in the window, which annoys me, as the debugger doesn't say anything helpful.
All I get is teh blank window, which, while it can be resized and has all window functionality, won't show the<snip>


Dragostar

OpenGl Linking Woes...

17th May 2008

Hi, I'm new here, and I heard about socoder through Shroom Monk quite a while ago, and it seems the perfect place to see if anyone can help me out with some C++ code I have been trying to fix for months (I'm using Dev C++).
Basically, I'm trying to link t<snip>

More - Older Posts