123
-=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- (c) WidthPadding Industries 1987 0|476|0 -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=- -=+=-
Socoder -> Site & Server -> URL Button Issue

Posted : Friday, 15 July 2022, 10:06
Jayenkai

URL Button Issue


Pakz asks
Pakz Edit: is the url broken in the forum? When trying to redo the insert url with the button it adds two [


I'm trying, but can't reproduce this.
I definitely need to fix the cursor moving around when using the buttons, though.

What exactly happened, Pakz, and which of the three buttons did you use?

-=-=-
''Load, Next List!''
Posted : Friday, 15 July 2022, 10:23
Pakz
I used the ? Url button. I pasted a link in there, I tried twice. But it just would not work.

Here Deleted the first try. Then the second try added a double url.

[url=[/url] in there.]


Edit: this is on ipad. I think it copies some previous text from the first try. It was in the middle of a scentence.
Posted : Friday, 15 July 2022, 10:31
Jayenkai
Yeah, I think that's probably the same issue I'm seeing, where the cursor just randomly jumps elsewhere..
I need to figure out the how/why of that..

FWIW, the "?" one is "supposed" to work like so..
1. Type the title of a url.
2. Highlight title.
3. Click button.
4. Add address.

The title should then be wrapped in the URL code, with the link included.
But, yeah, iOS is kinda jumping the cursor and buggering it up!!

-=-=-
''Load, Next List!''